top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

Традиция и дизайн в светлината

ZAVA е основана през 1982г., благодарение на креативния талант и визионерската енергия на собственика й - Franco Zavarise.

От тогава ZAVA непрестанно гради своята история и производствена сила върху силни и дълбоко вкоренени ценности и произсводствен капацитет. Днес с право предпиятието се нарича истински майстор на италианската продукция.

От самото начало Franco Zavarise комбинира своя всеобхватен опит в металообработването с естествения си инстинкт за дизайн на голямата му страст – осветлението.

В творчеството традиционното занаятчийство върви ръка за ръка с модерните технологии. По време на процеса се използват машини от най-ново поколение и благодарение на квалифицирана и незаменима ръчна обработка, се моделират завършени осветителни тела. Тази комбинация води до разнообразна колекция от осветителни тела, чиито специфичност се концентрира върху дизайн, креативност и много любов към детайла. Така се сформира една колекция от осветителни тела с ясен характер, чиято индивидуалност се състои в комбинацията от твърдостта, яснотата и силата на желязната обработка и духовната лекота на светлината.

bottom of page