top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

Качеството като гаранция за бъдещето.

Качество, етика и страст

SABA е италиански бранд основан през 1988г. и оттогава е посветен на изследванията си в дизайна на интериора и културата за релакс.
Създаването,избора на материали, производствените процеси следват идеалната траектория на желанието да експериментират, без склонност към крайности и с постоянно внимание към принципите за качество и ергономичност.
Продуктите на Saba се отличават с отлични технически характеристики, но също така да отговарят на реалните нужди на потребителя и повдигат естетическите му емоции.

Saba е създадена през 1987 г. и оттогава създава дизайнерски концепции. Концепцията, както и подборът на материали, изработка и производство, се ръководят от желанието да експериментирате, без да превишавате границата в излишък, подкрепена от постоянно внимание към качеството и ергономията. Saba  вярва, че дизайнерските продукти трябва не само да са отлични технически характеристики, но и да отговарят на реалните нужди на потребителите, както и да предлагат естетика, за да стимулират емоциите.

 

Технологични иновации

Saba осигуриява оптимизация и контрол на всеки етап от производството.

Избор на качествени материали

Подборът на отлични материали е в основата на всеки нов проект. Това, което отличава Saba е неговият неповторим стил в комбинирането на всяка форма с поезията на цветовете и материала на текстила. Всяка колекция има своя отличителна природа и дизайн, така че различните модели могат да бъдат оформени и адаптирани към ергономичните изисквания.

 

| Налични мостри на текстили и финиши, можете да намерите в Interior Dada Showroom, ул. И. Денкоглу 2

bottom of page