top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

Interior Dada Showroom е представител на италианската марка Riflessi. Riflessi произвеждат дизайнерско обзавеждане (столове, маси и корпусна мебел), декорация (огледала, стенни часовници) и осветление.
 

Предложенията на Riflessi за домашен декор са вдъхновени от мекия минимализъм, но винаги характеризиращи се с особеност и детайл. Стилът им е комбинацията на форми, чиято красота се измерва с нуждата от практичност, важна за модерните домове. Всеки предмет е елегантен по собствен начин. Естетическата стойност, разбира се, е придружена от функционални свойства, като по този начин увеличава стойността на самия обект, замислен за дизайн и изработка, като едно цяло.

 

Опитът на Riflessi се основава на непрекъснати иновации за създаване на дизайнерски продукти, 100% произведени в Италия. Проектът, технологията и изследването на материалите са родени от проучванията на италиански архитекти, инженери и дизайнери. Цялото производство се извършва във фабрики в Италия и се подлага на строг контрол на качеството. Riflessi непрекъснато инвестира в търсенето на нови материали и нови технологии, за да направи своите предложения за обзавеждане по-практични и функционални и да гарантира финес и оригиналност.

 

В Interior Dada Showroom /ул. И. Денкоглу 2/ можете да намерите мостри от италианската марка Riflessi.

bottom of page