top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

Interior Dada Showroom е представител на италианската марка Novacucina. Марката предлага индивидуални решения за обзавеждане на кухня, но също така плотове за баня и за корпусна мебел.

 

В Interior Dada Showroom /ул. И. Денкоглу 2/ можете да намерите мостри от италианската марка Novacucina.

 

Novacucina изразява цялата си гъвкавост в силната комбинация от занаятчийско внимание към детайла и съвременната динамика. Голямата свобода в дизайна идва от безкрайните възможности за комбиниране и качеството на производствените елементи.

 

Разнообразието от материали е голямо, тъй като плотовете могат да бъдат стоманени, ламинатни, дървени или лакирани.

Работните плотове от неръждаема стомана предлагат голяма гъвкавост при проектирането на кухненската среда. Дебелините могат да варират от минимални 0.4см, до големи дебелини - 13см.

 

Ламинатните плотове винаги са били гаранция за лекота на използване. Изборът може да варира от класическите обикновени цветове с гладко покритие до по-специфичните ламинати с каменно покритие, до новото декоративно дърво и бетон. Дебелината може да е между 20, 40 и 60 мм.

 

Плотовете от фурнировано дърво спомагат за придаването на топлина на кухненската среда и могат да се комбинират добре с всички видове фасади (ламинат, дърво, лак и стъкло). Специално внимание заслужават плотовете от плетен дъб.

За разлика от дървените плотове, лакираните плотове се характеризират с минимален вид, особено в матовата версия. Изборът на цвят може да варира без ограничения.

bottom of page