top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

Interior Dada Showroom е представител на италианската марка Disegno Ceramica. Марката е фокусирана върху производството на санитарна керамика от висок клас.

 

В Interior Dada Showroom /ул. И. Денкоглу 2/ можете да намерите мостри от италианската марка Disegno Ceramica.

 

Фирмата започва работа пред 1993 г. История, която започва от продукта, сертифициран от производство, извършвано на територията на един от най-важните италиански индустриални центрове на керамика за баня: Civita Castellana. Disegno Ceramica са типичната, но изискана дизайнерска марка "made in Italy", в която дизайнът/проектът, проучването и производството са изразени в предлаганите колекции. Днес те имат опит, който ги удостоверява като зряла, еволюирала и иновативна компания. Ценности, които се превръщат в превод на това, което се търси днес: устойчивост, здраве, издръжливост, силен изразителен характер и личен стил.


Банята и кухнята са места за обитаване, в които всеки от нас извършва свои собствени ритуали, това е пространство, което трябва да бъде пазено и защитено. Те трябва да са красиви и функционални. Ментални, както и физически пространства.

 

Керамичните продукти са налични в широк диапазон от размери за всяка нужда.

bottom of page