top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

Interior Dada Showroom е представител на италианската марка Bertolotto Porte. Марката е фокусирана върху производството на отличителни по стил интериорни врати.

 

В Interior Dada Showroom /ул. И. Денкоглу 2/ можете да намерите мостри от италианската марка Bertolotto Porte.

 

Bertolotto Porte влагат много страст в проектирането на нови декорации и модели, всеки от които се отличава и е изработен с грижа към детайлите, за да внесат стил и елегантност на всички дизайни на интериорни врати, обръщайки най-голямо внимание на желанията и очакванията на клиентите.

 

Най-добрите ексклузивни модели, уменията и таланта на майсторите и използването на най-сложните технологии, характеризират интериорните врати Bertolotto Porte с най-високо качество и оригинален дизайн, изцяло Произведени в Италия.

 

Вратите не са просто предмети, а по-скоро произведения по поръчка: целта на Bertolotto Porte e да създадат превъзходство, което става част от ежедневието. Вратите са проектирани специално за тези, които желаят да бъдат заобиколени от красиви неща, избирайки да обзаведат домовете си с решения, които са в състояние да изразят дълготрайни ценности. Съчетавайки традицията с иновациите, работят по екологичен начин- нещо, което марката гарантира.

bottom of page