top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

Axolight реализира повече от 20 години проектиране на осветителни тела, които съчетават естетическа и функционална стойност благодарение на най-ефективните светодиодни източници на светлина. Компанията винаги е работила с някои от най-иновативните дизайнери на международната сцена: Карим Рашид, Дима Логиноф, Райнер Муцш, Тимо Рипати, Риосуке Фукусада и много други.

 

Предлаганите продукти покриват широк спектър от стилове и типологии: окаченo,стенно,вградено,настолно, висящо осветление.Компанията не се огранизчава само с продуктите си по каталог, а предлага и персонализирани продукти. Осветлението на Axolight се характеризира с дрързък и колоритен дизайн.Също така притежават колекции вдъхновени от индустриалния дизайн, които вече са получили много награди за дизайн.

Всички продукти за осветление, проектирани от Axolight са замислени да  преобразуват всяко едно простанство,създавайки силно въздействащи инсталации, благодарение  и на богатата гама от бляскави покрития и материали като стъкло, плат, коприна и алуминий.

bottom of page