top of page

Консултация за Вашият дом

Предоставяне на мостри

Договаряне на изгодни условия

‚Формата в нашия дизайн се роди от чувството‘

„Ние произвеждаме, защото кухнята е незаменима част от нашия дом, но ние не се задържаме за дълго в нея. Затова превърнахме кухнята в „незаменим продукт“, „неустоим продукт“. Това е нашата задача да бъдем неустоими. Ние от ASTER имаме за цел да се фокусираме върху клиента с атрактивни предложения. Нашата задача е изключителен дизайн. Ние имаме възможността да покажем атракцията, емоцията, удобството.

Нашето значение към качеството е нашето определение за стойност. Авангард, превъзходство в механизмите, боята, тези неща създават превъзходството в една линия. Купувайки от нас, за вас - нашите клиенти, е не само икономична инвестиция, но вие купувате нещо, което е различно и запомнящо се.

Произведеното в Италия е добро, не защото е наше производство и всичко произведено от нас е добро, като качество. Това което произвеждаме е плод на нашата култура – да използваме природни материали и да създаваме творчески форми. Ние сме горди с това което правим. Нашите клиенти искат и ни подкрепят, в еклектиката, която създаваме в интериорния дизайн, който правим“

bottom of page